Tjänster

 

BLOMSTERARRANGEMANG

Behöver du blommor till bröllop, dop, fest, begravning eller ett evenemang?

Dras du liksom jag till det naturliga och det vilda? Till spirande grönska och växtkraft?

Ta kontakt så funderar vi tillsammans! Jag lägger ner själ och hjärta i varje beställning för att skapa den känsla och stil som du önskar, om det så är ett färgtema, form på buketten eller någon viss blomma. Och har du ingen aning så går det bra ändå!

Jag köper in blommor skilt till varje beställning. På det sättet får du alltid fräscha blommor, men det betyder också att jag har en minimistorlek på beställningar (min. 70 €). Under sommarsäsongen juni/juli-september/oktober strävar jag till att använda så mycket egenodlat som möjligt, och då tar jag också emot mindre beställningar.

 

 

KURSER

Vill ni samlas med ett gäng och göra något kreativt tillsammans?

Att göra något praktiskt tillsammans bygger upp en varm gemenskap. Blommor och grönt gör oss på bra humör. Därför kan en kurs i blomsterbinderi vara den perfekta programpunkten för en tyky-dag, möhippa, martha-träff eller ”annars bara”. Vi väljer ett tema som passar er i en avslappnad miljö. Och såklart fika till!

Inga förkunskaper behövs, alla kan delta!

Snart kommer mer info om kurser, men ta kontakt om du vill boka en redan nu.

 

 

 

SLOWFLOWERS

Jag strävar efter att i största möjliga mån använda material och blommor från min egen odling och från naturen. Jag odlar blommor på friland, från nätta luktärter och ringblommor till maffiga dahlior och astrar. Varje blomma har sin tid i säsongen som sträcker sig från juni tills frosten kommer i september/oktober. Under vintern använder jag gärna eterneller, fröställningar och vintergrönt.

Att leva efter säsong har blivit en allt mer självklar sak då det kommer till maten vi äter. Vi går tillbaka till rötterna och äter lokala, hållbart producerade råvaror. Nu är det snittblommornas tur. Odlingen av snittblommor ute i världen lämnar i dagens läge ett stort avtryck på miljön, bl.a. i och med användningen av svampdödande medel och de långa transporterna. Jag vill bidra till en mer hållbar snittblomsproduktion genom att odla så mycket som möjligt själv.

 

 

 

Mitt arbetsområde är södra Österbotten med utgångspunkt i Närpes.

Utöver dessa tjänster samarbetar jag gärna med andra företagare gällande kreativa projekt eller marknadsföring. Läs mer under Jobba med mig.