Jobba med mig

Vill du jobba med mig?

Spirande föddes som ett sätt för mig att jobba med kreativt skapande och att kunna inspirera andra till att skapa själv. Jag älskar att komma på eller söka fram idéer, göra research och att skräddarsy idéerna till de projekt jag håller på med.  Det är magiskt att se något växa, vare sig det är plantor, idéer eller människor.

Jag har tidigare jobbat med att ordna evenemang, designa och bygga upp mässavdelningar samt producera text- och bildmaterial. Jag trivs i sammanhang där jag får jobba med människor som helhjärtat hjälps åt för att förverkliga projekt. Som kollega är jag positiv och flexibel.

Jag kan hjälpa till med:

  • blommor, t.ex. dekorering av evenemang
  • innehållsproduktion: text- och bildmaterial
  • gröninredning
  • design och byggande av mässavdelning eller skyltning

Mitt geografiska arbetsområde är (södra) Österbotten med Närpes som utgångspunkt.

 

Bloggsamarbeten – vill du synas på Spirande?

Vill ditt företag eller din organisation synas på Spirande? Som microinfluencer gör jag sponsrade blogginlägg och inlägg på Instagram. Det är viktigt för mig att den jag samarbetar med delar mina värderingar och erbjuder något som intresserar mig och mina läsare. Allt jag gör och skriver om på mina kanaler kommer från hjärtat och därför är det viktigt för mig att också stå bakom alla typer av samarbeten till 100 %.

 

Är jag den person du söker? Ta kontakt så funderar vi vidare!

 

Nina Överholm
florist, trädgårdsmästare, biolog
småskalig blomsterbonde
nina(a)spirande.fi
+358 50 366 6265

 

KONTAKTFORMULÄR